Internationale Verhuizers

Emigreren met dubbellaags kartonnen verhuisdozen

  

Door Johan Pronk op donderdag, , 13:43

Het emigratieproces zelf is al een hele onderneming. Naast het regelen van de juiste papieren en alle andere perikelen moet u er ook nog voor zorgen dat uw inboedel en andere kostbaarheden naar de nieuwe plaats van bestemming komen. Via Intlmovers kan u al in contact komen met betrouwbare internationale verhuisbedrijven maar u zult er wel voor moeten zorgen dat uw spullen juist ingepakt zijn.

Wat voor verhuisdozen heb ik nodig?
Wanneer internationale verhuizers uw spullen gaan vervoeren zal dit in de meeste gevallen gebeuren in een container of via een verhuiswagen. Anders dan bij een verhuizing binnen Nederland zullen uw spullen langer in een container verblijven, zeker wanneer de container over zee vervoert wordt.

Het is erg belangrijk om stevige dubbellaags kartonnen verhuisdozen te gebruiken. Op het internet kun je diverse zogeheten autolock verhuisdozen aanschaffen tegen prijzen van rond de € 1,00. Echter zijn deze verhuisdozen niet geschikt voor het vervoer van uw kostbare spullen naar het buitenland.

Voor een internationale verhuizing zou ik u daarom dubbellaags kartonnen verhuisdozen van de Verhuisdozen Express willen aanraden. Via deze website kunt u gemakkelijk uw verhuisdozen en verhuismaterialen online bestellen. Het voordeel van deze extra dikke verhuisdozen is dat ze zijn voorzien van een bodem met een dikte van maar liefst 1,4cm. Ook zijn deze verhuisdozen gemakkelijk op te stapelen in een container of verhuiswagen.

Naast verhuisdozen is het ook handig onderstaande verhuismaterialen te gebruiken:

  • Noppenfolie ; voor de opvulling van verhuisdozen en bescherming van kostbare spullen
  • Inpakpapier ; Handig om uw servies mee te verpakken
  • Stoelhoezen ; Bescherm uw dure stoelen tegen vocht en viezigheid
  • Matrashoezen ; Wrap uw matras in een hoes, en voorkom viezigheid
  • Plakband ; Altijd handig tijdens een verhuizing

Handig om te weten: Uw bestelling wordt altijd gratis thuisbezorgd, ongeacht het bestelbedrag!