Internationale Verhuizers

Blogs over emigreren

  

Verenigd Koninkrijk populairste verhuis bestemming 2012

DoorJohan Pronk op donderdag, , 09:43
Gezien het aantal aanvragen dat bij Intlmovers vanuit Nederland is binnen gekomen voor een internationale verhuizing blijkt dat het Verenigd Koninkrijk de meeste populaire bestemming in 2012 is. Lees meer.

Emigreer beurs Gorinchem 2013

Door Johan Pronk op maandag, , 10:14
Het werd hoog tijd voor een tweede ‘najaars-beurs over emigratie op een centraal punt in Nederland. Middels een fris vernieuwend concept organiseert MediaMix Publishing (o.a. ook eigenaar van Emigreer Magazine) een beurs over emigreren naar het buitenland... Lees meer.

Emigreren doe je met dubbellaags kartonnen verhuisdozen

Door Johan Pronk op maandag, , 13:43
Het emigratieproces zelf is al een hele onderneming. Naast het regelen van de juiste papieren en alle andere perikelen moet u er ook nog voor zorgen dat uw inboedel en andere kostbaarheden... Lees meer.

Emigreren naar Brazilië

Door Johan Pronk op donderdag, , 10:12
Uit het aantal aangevraagde offertes op Intlmovers blijkt dat er steeds meer mensen emigreren naar Brazilië. In dit jaar zijn er al 12% meer offertes voor een verhuizing naar Brazilië... Lees meer.

Nederlandse emigranten hebben eerder heimwee

Door Johan Pronk op donderdag, , 13:48
Nederlandse emigranten hebben eerder heimwee naar Nederland dat emigranten uit andere landen blijkt uit een onderzoek van Global Talent Mobility Survey... Lees meer.

Emigreren naar Zuid Afrika

Door Johan Pronk op woensdag, , 12:24
Tijdens de emigratie golf na de tweede wereld oorlog van 1945 tot 1954 emigreerde 1 op de 20 Nederlanders. De drie populaire landen toentertijd waren... Lees meer.

London nog steeds de populairste stad voor de werkende emigrant

Door Johan Pronk op maandag, , 11:07
Zoals op de infographs op de hoofdpagina van Intlmovers.nl al te zien is, is het Verenigd Koninkrijk erg populair voor verhuizingen vanuit Nederland. Het is natuurlijk relatief... Lees meer.

Emigreren met kinderen en huisdieren

Door Johan Pronk op maandag, , 13:12
Emigreren ansich is al een hele stap, vooraf moet er al van alles geregeld worden zoals visa's en verblijfsvergunningen. Daarnaast zal u zich... Lees meer.