Internationale Verhuizers

Internationaal verhuisproces

  
Voor uw internationale verhuizingen worden normaal gesproken een vast aan stappen doorlopen. Vaak is het handig om dit voor de verhuizing op een rijtje te zetten zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij hebben om u nogmaals inzicht te geven het internationale verhuisproces voor u uitgelicht.
  • Verhuisproces
  • Inpakken
  • Laden
  • Transport
  • Lossen
  • Uitpakken
Verhuizen van

Verhuizen naar

Internationaal verhuisproces


Om een internationaal verhuisproces succesvol te laten verlopen is het verstandig om de volgende stappen te goed op te nemen en te doorlopen.

Inpakken van uw goederen

Als u internationaal gaat verhuizen kan u bij het inpakken gebruik maken van stevige verhuisdozen. Om alles geordend te houden kan u het beste werken met stickers voor uw verhuisdozen. Op de stickers kan u noteren wat er in de verhuisdozen zit zodat er rekening gehouden kan worden met het uitladen en uitpakken van uw goederen. Als u gebruik maakt van internationale verhuizers kunnen de verhuizers u helpen bij het monteren en demonteren van grote meubelen voor uw verhuizing.

Inladen van uw goederen

Als u de goederen goed en wel heeft ingepakt zullen deze ingeladen worden in de verhuiswagen op de afgesproken verhuisdatum. Maak bij het inladen van de goederen goede afspraken met de verhuizer, het is belangrijk om te weten welke spullen er het eerst uitgeladen moet worden op de plaats van bestemming. De verhuizer zorgt er voor dat uw spullen op een veilige manier ingeladen worden zodat een eventuele schade bij het transport voorkomen wordt.

Transport van uw goederen

Nadat uw goederen in de verhuiswagen geladen zijn zal het transport beginnen. In de meeste gevallen zullen uw goederen naar een opslaglocatie gereden worden. Soms zijn er gevallen dat uw goederen naar een speciaal pand getransporteerd worden voor opslag. Verhuizers kunnen bij het onderbrengen van uw goederen in een speciaal pand rekening houden met de afspraken die bij het inladen zijn gemaakt zodat al uw goederen daarna op de goede manier weer ingeladen worden. Uiteindelijk zullen uw goederen in het land van bestemming weer bij uw nieuwe woning uitgeladen worden.

Het lossen van uw goederen

Als uw goederen op de plaats van bestemming aangekomen zijn zal de chauffeur van de verhuiswagen die uw goederen heeft gebracht meehelpen met de verhuizing. Als het gaat om een grote verhuizing zal er hulp geregeld worden door middel van contacten in het land van bestemming. Vaak hebben internationale verhuizers in het land van bestemming contacten met lokale bedrijven die kunnen helpen bij het verhuizen.

Het uitpakken van uw goederen

De afspraken die gemaakt zijn bij het inladen zullen worden nagekomen bij het lossen van uw goederen. Op die manier worden uw goederen precies op de juiste plek gezet waarna het uitpakken kan beginnen.

Offertes vergelijken

Doordat het verhuis proces uit veel onderdelen bestaat kunnen er tussen internationale verhuizers grote prijsverschillen zitten. Daarom is het altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken.

Wilt u gelijk offertes van populaire bestemmingen vergelijken? Klik op het land waar u naar toe verhuist!