Internationale Verhuizers

Verhuizen naar Spanje

  

Heeft u een woning in Spanje gevonden? Via Intlmovers.nl kan u offertes aanvragen en vergelijken voor de aanstaande verhuizing naar Spanje. De verhuisbedrijven waarvan u de offertes ontvangt hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar Spanje en zij zullen er voor zorgen dat uw inboedel veilig op de plaats van bestemming aankomt.

Vraag gratis offertes aan voor uw internationale verhuizing naar Spanje - en kies de beste verhuizer voor uw verhuizing!

Hoe werkt het?
1. Kies het land waar vanuit uw verhuizing plaatsvind (bijvoorbeeld Nederland)
2. Kies het land waarnaar uw gaat verhuizen: Spanje
3. Kies de verhuizers en vul het formulier in
4. Krijg offertes die u kunt vergelijken!

Start nu! Begin met stap 1:
Kies het land waar vanuit uw verhuizing plaatsvind (bijvoorbeeld Nederland)
Verhuizen van

Verhuizen naar

hoe het werkt

De voordelen van Intlmovers.nl:

 • U kan de internationale verhuizers voor 100% vertrouwen
 • U krijgt tot 6 gratis op maat gemaakte offertes
 • Internationale verhuisbedrijven zullen met u contact opnemen
 • U zit nergens aan vast na het ontvangen van de offertes
 • U krijgt de offertes spoedig per e-mail

Verhuizen naar Spanje


Internationale verhuizers weten precies welke regels er voor welke landen gelden. Doordat zij vele verhuizingen per jaar doen weten zij wat ze kunnen verwachten bij bijvoorbeeld Spaanse douaniers. Door deze kennis kunnen zij aangeven wat u allemaal wel of niet mag meenemen en wat er van te voren aangegeven dient te worden zoals bijvoorbeeld auto’s en/of brommers. Daarnaast kan een internationaal verhuisbedrijf uw spullen eerst opslaan voor het geval u pas later arriveert in Spanje.

NIE Nummer (Número de Identificación de Extranjeros)

Voor buitenlanders die in Spanje willen wonen en/of werken is een NIE nummer vereist. Het NIE nummer is aan te vragen bij politie stations in Spanje bij de speciale balie voor buitenlanders.Het NIE nummer heeft u nodig in Spanje voor bankzaken, een verzekering af te sluiten, maar ook om bijvoorbeeld een rijbewijs aan te vragen. De kosten en werkwijze van een NIE nummer kunnen per gemeente in Spanje verschillen. De aanvraag van een NIE nummer duurt ongeveer 4 weken.

Sofi- of BSN nummer

Het aanvragen van een sofi-nummer in Spanje is vrij eenvoudig. Daarvoor dient u naar de sociale dienst te gaan met uw paspoort en een kopie van uw paspoort. U zal een formulier met standaard vragen moeten invullen, let er wel op dat dit formulier volledig in het Spaans is.

Zorgverzeking in Spanje

Er is een gratis universele gezondheidszorg in Spanje, die is voorgeschreven door de grondwet door de Spaanse overheid. Om te worden verzekerd moet u een sofi-nummer hebben. Als u een Certificado de Empadronamiento heeft bent u in staat om eerste hulp te ontvangen in een openbaar ziekenhuis. Er zijn ook goede private zorgverzekeraars zoals:
 • Sanitas
 • Mapfre
 • DKV Seguros
 • Asisa

Talen in Spanje

De officiële taal in Spanje is Spaans, ook wel Castiliaans genoemd, die wordt gesproken door meer dan 72% van de bevolking. Daarnaast zijn er enkele regionale talen die officiële status hebben. Gallisch wordt gesproken in Galicië, en in de aangrenzende westelijke regio's van Asturië, Castilië en León. Catalaans wordt gesproken in Catalonië, de Balearen, Aragon, en gerelateerd aan Valencia in de regio Valencia. Baskisch wordt gesproken in Baskenland en Navarra. In sommige gebieden is het mogelijk dat de lokale bevolking alleen de lokale taal spreekt, houdt hier dus rekening mee bij een verhuizing naar Spanje.

Voor uw aanstaande verhuizing naar Spanje geven we u in het kort 6 voordelen van het inhuren van een internationale verhuizer:

 • Internationale verhuizers hebben veel ervaring in Spanje, het land is al jaren populair bij Nederlandse emigranten
 • Internationale verhuizers hebben door de jaren heen hun contacten opgebouwd in Spanje
 • U kan zich zonde stress voorbereiden op de verhuizing door dat u een hoop last uit handen heeft gegeven
 • Opgebouwde contacten in Spanje worden gebruikt voor het goedkoper opslaan van goederen
 • Het vervoer van uw breekbare of zware goederen zal op een verantwoordelijke manier gebeuren
 • Internationale verhuizers maken gebruik van hun contacten en kunnen een verhuizing goedkoper regelen

Wat anderen zeggen over Intlmovers.nl:

Op naar de zon
"Na jaren rondgelopen te hebben met het idee om naar Spanje te emigreren is het er eindelijk van gekomen. Naast al het regelwerk moesten mijn spullen ook nog verhuisd worden. Via Intlmovers heb ik gelukkig een verhuisbedrijf gevonden die mijn spullen keurig op tijd naar Spanje verhuisd hebben."
Beoordeling van: E. Steijn Verhuisd van Alkmaar naar Benidorm
Rating: 8/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Een nieuw leven in Spanje
"Na jaren tussen Nederland en Spanje gependeld te hebben heb ik besloten mij voorgoed te vestigen in Spanje. Ondanks dat ik de markt daar al redelijk ken heb ik besloten via deze site mijn verhuizer te zoeken."
Beoordeling van: N. van Druten Verhuisd van Eindhoven naar Valancia
Rating: 7/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Gemiddelde beoordeling
De bezoekers van Intlmovers beoordelen de website met een 7.6 op een schaal van 10 gebaseerd op 93 beoordelingen via Trustpilot.